Hem

Reconnection, Reconnective healing

Eric Pearl

Referenser

Kontakt

The Living Matrix

Reconnection-smycken

Om mig

Inspiration

Länkar

Bergsmeditation

Företagsråd

Webshop

Hälsobutik

TÄVLING

Referenser: 

Denna sida uppdateras inte längre gå till http://www.livsstigen.se

 

  "Tack för en omvälvande själslig resa till världar jag inte visste fanns med klara budskap i bilder, ord och känsla. Att få lämna kroppen och bäras av ljuset  för att bli ”den man är ämnad att vara ”känns ofattbart - en resa jag har inom mig och som jag kan återuppleva i vardagen",
/Gunilla healing och TheReconnection kund

"Du kommer att bli en mycket duktig healer" 
/Eric Pearls teach assistent, Helen Parsons England
"Tack Carina för en underbar healingbehandling, den gav en rejäl energikick!
Du ger dessutom ett mycket seriöst intryck vilket jag gillar.
Att hjälpa folk med healing är helt klart din grej!"
/MariaTherese Bohman Agerhill healingkund
 
"Efter healingen har jag känt mig lugnare och tryggare, jag har lättare för att leva helt i nuet och oroar mig inte så mycket för vad som kan hända. Jag har ofta en känsla av att vara på precis rätt plats i livet. Det spelar inte så stor roll vad jag gör längre, det viktiga är att vara, bara vara närvarande."
/Maria, healingkund
 
"Det första jag kände var mina ögon som började röra sig okontrollerat, jag kände av ett ljus uppifrån, kroppen ryckte till kraftigt på vissa ställen och händerna blev iskalla. Att känna och till och med höra vibrationerna så tydligt gå igenom mig var fascinerande"  
/Elisa, healing o Reconnection-kund
http://www.elisamaria.se

 

"Det som hände mig under The Reconnection var inte någon "uppenbarelse". Visst kände jag att det hände saker i kroppen och att det var mycket energier
i omlopp. Men det som hände dagarna efter och fortfarande sker nu efter 3 veckor går nog inte att beskriva i ord. Känslan som infunnits sig i mej är mjuk, lugn och harmonisk. Det känns som att jag verkligen lever. Det sker mycket positiva saker i min omgivning med. Jag har nu fått ge healing till ett antal personer och deras upplevelser är fantastiska dom med. Att få arbeta med den här energin ger mig en kick. Jag skulle kunna stå och ge healing hela dagarna.
Eric Pearl säger i sin bok att man ska leka med energin och låta den styra. Håller helt med. Men jag leker inte med energin. Jag dansar, blir ett med den och är fullkomligt omsluten av detta underbara som är så helande och harmoniskt. Är utbildad Reiki Master men de här två energierna går inte att jämföra med varandra. Helt klart så har jag gjort mitt livs bästa investering i mej själv. Rekommenderar det varmt till er som tvekar"
/Kicki, Reconnection-kund
Läs mer om vad Kicki skriver på hennes underbara mycket läsvärda sida  http://www.kickilindstrom.dinstudio.se
Nedan citat från hennes sida http://www.kickilindstrom.dinstudio.se/diary_53_3.html 
17 sep (läs även16 sep)
"Det känns som att jag har gjort mitt livs bästa investering i det här med den nya energifrekvensen som jag har låtit bosätta sig i mig. Kanske att det inte alls är för dyrt när man tänker efter. Vad är några tusen kronor att gnälla över när jag känner verkan av vad det ger mig. Och är det som dom säger att under dom kommande 6-12 månaderna så sker det hela tiden nya saker inom en. Ja, vad har man då gett sig själv. För redan nu efter tre dagar så kan jag säga att mitt liv drastiskt har förändrats, fast ändå inte."

 

"Det är svårt att riktig uttrycka den otroliga lätthet och glädje som jag känner efter tre behandlingar av Reconnective healing. Efter mer än 16 år av s. k ”kronisk” värk i ben, armar, rygg och mage med endast lindring av symptom som ordinarie behandling, började alternativen att tryta för den traditionella grenen av läkarvården. En del mer öppensinnade sjuksköterskor, frågade om jag prövat på andra typer och behandlingsformer – och visst hade jag det, bland annat akupunktur och djupmassage – men det positiva resultatet hade oftast kortvariga effekter – och tyvärr är man som sjukskriven inte direkt ekonomisk gynnad, så regelbundna behandlingar var inte att tänka på. Dessa återkommande diskussioner var nog den knuffen jag behövde för att söka mig mot healing. Tankarna hade funnits där förut, men när jag dessutom fick Eric Pearls bok Väck din inre healer som ett skänk från ovan, förstod jag att denna synkronicitet inte kunde/skulle ignoreras.

Jag upptäckte denna härliga Carina via Internet och inom en vecka låg jag på hennes arbetsbänk och hon hann ens inte börja behandlingen innan mina ögonlock började att fladdra. Värme kom in från vänster sida av mitt ansikte, samtidigt som en tilltagande kyla drog över de centrala delarna av min kropp. Jag hostade säkert under de första tio minuterna under behandlingen innan anfallen la sig. Men i huvudsak var det subtila rörelser jag kände av, med små avbrott för ryckningar i mitt vänstra ben. Lite missmodig var jag allt när jag gick därifrån, eftersom jag inte fått uppleva ”tillräckligt” – och inte heller kände jag av någon direkt andlig närvaro. Men jag hann inte mer än sätta mig på bussen, förrän jag upptäckte att jag kunde läsa textraderna på reklamskyltarna mycket tydligare än förr. Den förbättrade synen på mitt vänstra öga var påtaglig – och jag som varit på vippen för att införskaffa mig glasögon! Vad jag också upptäckte var också att andningen, som tidigare låg i brösthöjd, nu förflyttat ner till magen – och lugnet till kropp och själ spreds sig och jag kände en förvirrande glädje! Så missmodigheten varade inte länge…

Och andarnas vägar är outgrundliga, för under två följande behandlingarna, fick jag så jag teg! Dessa empatiska varelser började först att ”operera” i mitt huvud, genom att öppna upp luftvägarna och bihålorna, som lättade på min andning. Det finns en trygghet i deras sätt – och jag kände av en markant skillnad, när de ”öppnade upp”. Den allergi jag börjat utveckla under de senaste åren mot pollen, p. g a nedsatt immunförsvar, började avta, liksom de hostningar jag besvärats av. Det finns mycket att återge, men det var inte förrän den tredje behandlingen som jag kände av en verklig andlig närvaro, speciellt vid min huvudända – men det var speciellt efter att Carina avslutat sitt pass, som de verkligen började jobba hårt genom att ge mig pulserande stötar genom min kropp – och egentligen började arbeta för min egentliga värksjukdom. Känslan av lätthet i kroppen efter varje behandling var påtaglig – och så pass energigivande, att jag blivit tvungen att hålla igen. Kroppen behöver nog få tillbaks krafter och muskler, innan den kommer att följa det jag mentalt vill utföra.

Aktivitet pågår fortfarande hemmavid, men jag överlåter kontrollen till dessa läkande krafter som finns runtomkring oss – och försöker istället koncentrera mig på att tänka och äta sunt. Jag är oändligt tacksam för Carinas och änglarnas hjälp! Lika glada är mina barn och min sambo, som fått tillbaks en mycket mer vital och glad mamma och partner, inom loppet av bara en vecka.

Kanske behöver jag fler behandlingar längre fram – men det lilla jag känner av min sjukdom är ingenting i jämförelse av vad jag varit med om. För alla som är tveksamma – pröva istället för att tveka – du har inget att förlora. Däremot har du allt att vinna med förhöjd livskvalité!  Förutom den gradvisa förbättring jag personligen upplever, känner jag  uppmanad till att personligen arbeta för att traditionell och alternativ medicin ska mötas i samförstånd."
/Ingrid, 41 år

Det kommer flera.....